• Klassieke Massage bij Metta-Phore in Vaals

  Metta-Phore

  Ihre Adresse für Wellnessmassage, Reiki und Counseling

 • nieuw adres september 2020

  Metta-Phore

  Ab medio September neue Adresse:
  Maastrichterlaan 14 in Vaals

 • Klassieke Massage bij Metta-Phore in Vaals

  Metta-Phore

  Urlaub für Körper und Geist

 • Reiki behandelingen bij Metta-Phore in Vaals

  Metta-Phore

  Ihre Adresse für Wellnessmassage, Reiki und Counseling

 • De salon van Metta-Phore wellness massages in Vaals

  Metta-Phore

  Eine Oase der Ruhe und Geborgenheit

Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Metta-Phore kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt
van de diensten van Metta-Phore, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een e-mail aan Metta-Phore verstrekt. Metta-Phore kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

WAAROM Metta-Phore GEGEVENS NODIG HEEFT

Metta-Phore verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u per e-mail te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Metta-Phore uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG Metta-Phore GEGEVENS BEWAART

Metta-Phore bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN
Metta-Phore verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Metta-Phore worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Metta-Phore gebruikt deze informatie om de werking van de website
te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Metta-Phore maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de website-pagina's van Metta-Phore bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Metta-Phore te kunnen verstrekken.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Metta-Phore heeft hier geen invloed op.
Metta-Phore heeft Google geen toestemming gegeven om via Metta-Phore verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!. Metta-Phore zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Metta-Phore neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Metta-Phore maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik neem dan contact met Metta-Phore op via Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!.

www.metta-phore.nl is een website van Metta-Phore.
Metta-Phore is als volgt te bereiken:
Postadres: Landweg 7, 6291 VJ Vaals
Vestigingsadres:Landweg 7, 6291 VJ Vaals
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 59550015
Telefoon: 06-57592917
E-mailadres: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!