• Klassieke Massage bij Metta-Phore in Vaals

  Metta-Phore

  uw adres voor wellness massage, reiki en counseling

 • Shinrin yoku

  Metta-Phore

  Let the beauty of what you love be what you do

 • Klassieke Massage bij Metta-Phore in Vaals

  Metta-Phore

  vakantie voor lichaam en geest

 • shinrin yoku bij Metta-Phore in Vaals

  Metta-Phore

  shinrin yoku " baden in het bos"
  Baadt als een Mettafoor met al je zintuigen in mijn salon

 • De salon van Metta-Phore wellness massages in Vaals

  Metta-Phore

  een oase van rust en geborgenheid

 • Contact Metta Phore Massage Vaals

  Metta-Phore

  Metta-phore massage ligt in Vaals, een ontzettend mooi plekje op deze aarde.

 - - -
  metta phore newsletter header  
   

 

   
    

HET LEVEN IS DE SOM VAN AL JE KEUZES

Ik zal maar meteen met de deur is huis vallen. Ook al mag ik dit jaar mijn 10jarig jubileum vieren in de salon, ik neem een sabbatical maar ga misschien wel definitief sluiten.

De salon is de laatste 10 jaar aan mijn hart gegroeid en ik heb mogen genieten van vele lieve en dierbare klanten. Ik zal dit ook zeer gaan missen. De salon was gewoon “mijn kindje”. Vanaf het prille begin heb ik mijn energie erin gestoken en gezien hoe de salon uitgroeide naar een succes waar mensen van Vaals en de weide Benelux graag naar toe kwamen. Er volgde al snel een samenwerking met Kasteel Bloemendal die ook hun gasten in een professioneel ingerichte ruimte wilden laten genieten

Met veel liefde maakte ik iedere maand de nieuwsbrief waar jullie als klant altijd op de hoogte gebracht werden van alle nieuwtjes omtrent de salon en de massages. Geregeld kwamen er gast therapeutes in de weekenden om hier te masseren. Ik volgde opleidingen om mijn horizon te verbreden en mijn kennis te vergroten. Mijn concept “masseren” draaide om een alomvattend plaatje. Ik probeerde in een uur tijd de klant een korte vakantie te bieden in zijn meestal drukke leven en in zijn of haar hoofd. Door het combineren van de sfeer en de aankleding van de salon maar vooral ook door iedere klant met metta (liefdevolle vriendelijkheid) te bejegenen ontstond een geheel eigen stijl.

Jullie allemaal waren een stuk van dit succes en ook van mijn leven. Jullie gaven mij het vertrouwen en zo kon ook ik ontzettend veel van jullie leren. En dan bedoel ik niet de dingen die een professionele masseuse moet kennen maar vooral die dingen waarom ik als mens gegroeid ben. De persoon die ik vandaag de dag ben!!! Jullie waren allemaal verschillend en van ieder van jullie heb ik dingen voor het leven mogen leren. 

Sandra Janssen Metta Phore Vaals

Je kunt op twee manieren afscheid nemen. Je kunt het beleven of je kunt eronder lijden. Ik zal eronder lijden ook als is het een bewuste keus geweest. Ik heb tevens na 27 jaar mijn tweede baan in Duitsland opgezegd en ga een geheel bewust een geheel nieuwe carrièrestap maken.

Vaak zegt men niet voor niks je moet op het hoogtepunt van een feest afscheid nemen. Dat is natuurlijk onzin want wanneer kun je nu weten wanneer het hoogtepunt is en het niet nog beter gaat worden? Ik denk dat we in ons leven keuzes moeten maken op bepaalde momenten die de treffendste eigenschappen van je persoonlijkheid de gelegenheid moeten geven om zich te ontplooien. Voor mij is dat moment opeens op mijn pad gekomen en ik moest om eerlijk tegenover mijzelf te blijven deze kans aannemen en gaan proberen.

Daarom lieve lezers van deze nieuwsbrief zal dit voorlopig de laatste nieuwsbrief zijn die ik schrijf en naar jullie stuur.

Bedankt voor het jarenlange vertrouwen in Metta-Phore massage. Ik wens dat jullie allemaal gezond blijven en denken jullie af en toe aan onze mooie tijd samen. Ben niet verdrietig want veranderen zijn tevens de openingen en kansen naar nieuwe dingen!


NOG NIET INGELEVERDE WAARDEBONNEN

Waardebonnen die nog niet ingeleverd zijn behouden hun geldigheid. Ik zal deze massages vanzelfsprekend nog inplannen en daarom kan men in dat geval graag (liefs zo spoedig mogelijk) een afspraak maken.

 


 

 

slaap zacht Konni

   
   

 

metta phore vaals welness massage sandra janssen

Ayu Bonan (een mooi gezond en gelukkig leven),

Sandra

 

 

   
         

 - - -