Voetreflex massage bij Metta-Phore in Vaals

Voetreflex massage

De waarde van deze wellness-voetreflexmassage ligt vooral in de voorzorg. De energiestroom wordt geharmoniseerd, spanningen worden afgebouwd en stressreacties gebalanceerd. Daardoor wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd.

De doorbloeding in het hele lichaam verbeterd, zodat de organen gesterkt worden en de regeneratie van de organen wordt bevorderd. De reflexzonemassage heft blokkades op en brengt harmonie in het energetisch systeem. Want door een gezond mensenlichaam stroomt levensenergie. Als die energiestroom echter geblokkeerd raakt, is de gezondheid in gevaar.

Het lichaam van de mens zie je terug in de reflexzones van de voeten. Tijdens het masseren van de voeten werk ik op een verkleind beeld van het menselijk lichaam. De werking van deze massage kan dan ook in het hele lichaam voelbaar zijn.

Bent u op zoek naar een vaste pedicure? Neem gerust contact op met Adrie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0032-87-330366. Adrie heeft haar pedicuresalon in Gemmenich, zo´n 3 kilometer van Vaals.