Balinese massage bij Metta-Phore in Vaals

Balinese massage

De Balinese massage is een complete lichaamsmassage die een lange traditie kent. De Balinese massage bestaat uit een mix van strijk, kneed en strektechnieken. De spieren worden gestimuleerd waardoor lichaam en geest samenkomen in een nieuw gevoel van harmonie.

In het verleden was deze massage voorbehouden voor koningen en stamheersers maar tegenwoordig is deze massage niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Het behoort nu tot een van de traditionele geneesmiddelen.
De massage bestaat uit een mix van een oude Chinese therapiemethode en de klassieke massage met ayurvedische invloeden. Door het opwekken van het lymfesysteem worden slakken uit het bindweefsel getransporteerd en de stofwisseling verbetert.

Op Bali heeft wellness en schoonheid een lange traditie. Er ontstond een spa traditie die van heerlijke geuren en aromatische specerijen gekenmerkt wordt.

Bali Special Massage incl Bali Boreh bodypack (rug)

Na een complete massage incl. gezicht wordt de rug ingewreven met een Boreh kruidenpasta. De mix van traditionele Indonesische kruiden werken verwarmend, zuiverend en ontgiftend.
Nadat de pasta ingedroogd is wordt hij met warme vochtige doeken afgewassen.
Hierna volgt een koelende gel op de huid.