Russische Tibetaanse honing massage bij Metta-Phore in Vaals

Russische Tibetaanse honing massage

De Russische tibetaanse massage is een krachtige activerende en ontslakkende massage voor de huid. De massage heeft een volle en intensieve werking.

Het lichaamsweefsel wordt door middel van pompende bewegingen ontslakt en ontgift. De massage helpt het natuurlijke ontgiftingsproces van het lichaam te herstellen c.q. te sterken en het nagelaten stofwissel proces te activeren.
De massage wordt alleen op de rug toegepast in de richting van de meridianen bekend van de traditionele Chinese geneeskunde.
Tijdens de massage vinden er drie op één volgende behandelingen plaats van 20 minuten. Het is individueel aan de klant gelegen (pijn, werking of gewenning) of men 3 krachtige behandelingen volhoudt.
Er kan na overleg besloten worden met de russisch-tibetaanse massage te stoppen en verder te gaan met een wellness-honingmassage.
Wilt u deze massage boeken dan is een uitgebreide anamnese nodig.
Heeft u lange haren dan kan een haarband of haarelastiek nodig zijn. Na deze massage mag u 12 uur niet douchen met zeep.

Wat kan honing?


Honing is een algemeen middel dat kracht geeft. Het werkt ontstekingsremmend en balancerend. Het is een katalysator voor de spijsvertering. Bepaalde honingsoorten geven nog andere werkingen naarmate welke bloemen de bijen mee in de honing gebracht hebben.

Honing in de geschiedenis:


Al in de steentijd gebruikten de mensen honing als voedingsmiddel. In Egypte werd honing als het voedsel van de goden gezien en een pot honing was net zoveel waard als een ezel!!!
Hippocratis liet met honingzalven koorts dalen en atleten kregen suikerwater om op de Olympische spelen beter te presteren.