Aunt maile style LOMI LOMIMassage bij Metta-Phore in Vaals Limburg

Aunt maile style LOMI LOMI massage 

ALOHA, De Aunty Maile style lomi lomi massage is een traditionele Massage uit Hawai die al honderden jaren als familiegeheim bewaard bleef.

De Hawaiaanse heler Aunty Maile is de enigste die deze vorm van massage “the loving touch” met toestemming van de staat in deze vorm lesgaf.  Hawaiian bodywork, sessions & trainings ´Malamalomi´ in Amsterdam heeft door Aunty Maile toestemming deze massage aan haar leerlingen verder te geven.

Sinds enkele jaren verovert de lomi lomi, (de koningin van de massages) in haar traditionele en de daaruit ontstane stijlrichtingen de harten van mensen op de hele wereld. Het is een liefdevol geschenk van de Zuidzee eilanden aan onze mensen in de westelijke wereld  om weer soepelheid.....en harmonie in onszelf te vinden en dit gevoel aan anderen verder te geven. De HA van het leven.... Anders als bij andere wellness Massages baseert the Aunty Maile  Style Lomi Lomi op vibratietechnieken en de bewuste sturing van de HA (adem). Met Opu Huli (buikmassage) worden de emoties die in de buik steken letterlijk weggemasseerd. De massage wordt meer als een holistische therapie vorm gezien. Alle lichaamsdelen worden met elkaar verbonden en een gevoel van diepe geborgenheid spreidt zich in je lichaam uit. Al na enkele minuten beginnen de spieren los te laten, de geest ontspant. Je komt weer in de HA van je leven.... Lichamelijke klachten zoals rugpijn, hoofdpijn en stijfheid in de gewrichten kunnen verminderen. Aan het einde van de massage wordt het lichaam ritmisch geslagen met twee Pu’illis ( twee speciale bamboestokken) die het lichaam verder in vibratie brengt. Dit leidt al snel tot een betere doorbloeding en diepte ontspanning.

A HUI HOU!!! Kom mee naar de stille Zuidzee..