sexy legs massage met bamboe - Metta-Phore wellness massages in Vaals

"SEXY LEGS” MASSAGE

Nu de zomer voor de deur staat verheugen wij ons erop om weer mooie benen te kunnen laten zien. De afslankmassage is een serie van drie massages waarbij de probleemzones van de benen en billen gemasseerd worden.

De benen en billen worden voor de massage met een contourgel ingesmeerd. De contourgel voelt fris aan op de huid door zijn samenstelling van zeewier extracten, klimopblad en menthol.
Door manuelle massage en het gebruik van cupping worden de werkzame delen dieper in de huid aangebracht waardoor de gel een afbrekend effect op de onderhuidse vetcellen heeft.De grootste oorzaak van Cellulitis is een slechte werking van de bloedsomloop. Het lichaam slaat haar vet op waar de microcirculatie het slechts is. Niet alleen de vetten raken geblokkeerd op plaatsen als heupen, billen en benen maar ook afvalstoffen en vocht blijven hier klem zitten.
Door massage en de contourengel probeert men de doorbloeding te activeren. Aan het einde van de massage wordt er nog een folie aangebracht die de werkstoffen door de warmte nog verder in de huid laat intrekken.
En dan wordt het tijd voor de rokjes!!

Afspraken dienen allemaal in één keer gemaakt te worden. Let op deze massage is krachtig en kan als pijnlijk ervaren worden