INBALANCE MASSAGE

Als je in balans wilt komen is het belangrijk om stil te staan bij jezelf.

Laat daarom deze heerlijke massage die bestaat uit diepe effleurages en fricties je bewust worden van wat er in je eigen lichaam en geest omgaat.

Lees meer

"SEXY LEGS” MASSAGE

Nu de zomer voor de deur staat verheugen wij ons erop om weer mooie benen te kunnen laten zien. De afslankmassage is een serie van drie massages waarbij de probleemzones van de benen en billen gemasseerd worden.

Lees meer

Anti aging massage met bamboe

De bamboemassage is geheel vernieuwd en daarom een echte aanrader voor deze maand. De massage is heerlijk ontspannend met de warme bamboestok en de kleine bamboestokjes.

Lees meer

Luxe wellnessbehandeling voor de rug

Iedere dag levert onze rug een topprestatie.

We dragen onze kinderen wellicht onze partner op handen en we dragen ook de een en andere last met ons mee. Gun daarom je rug een behandeling die alleen voor hem bedoelt is. Gun uzelf dit genot.

Lees meer

Woe Wei Massage

Woe wei massage is gebaseerd op het taoïstische principe van loslaten.

Als we vervelende dingen loslaten blijft het goede over zonder dat we er naar hoeven te zoeken. Met deze massage proberen we alles even los te laten en te genieten van de stilte en het moment.

Lees meer

Aunt maile style LOMI LOMI massage 

ALOHA, De Aunty Maile style lomi lomi massage is een traditionele Massage uit Hawai die al honderden jaren als familiegeheim bewaard bleef.

De Hawaiaanse heler Aunty Maile is de enigste die deze vorm van massage “the loving touch” met toestemming van de staat in deze vorm lesgaf.  Hawaiian bodywork, sessions & trainings ´Malamalomi´ in Amsterdam heeft door Aunty Maile toestemming deze massage aan haar leerlingen verder te geven.

Lees meer

klassieke massage

De klassieke massage is een massage waarbij door het gebruik van warme olie het hele lichaam gemasseerd kan worden. Dit gebeurd met strelingen, knedingen en fricties. Door de massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en afvalstoffen sneller afgevoerd.

Lees meer

chocolade massage

De chocolade massage is een ideale combinatie tussen een aroma massage en een cosmetische wellness behandeling. De lang aanhoudende geur is intensief en exclusief.

Lees meer

kaarsen massage

Deze massage bestaat uit was en kokosolie die worden verrijkt met geuren, door natuurlijke componenten, die uit etherische olie en natuurlijke extracten gewonnen worden. De smelttemperatuur van deze was ligt tussen 50-60 C zodat deze meteen voor massage gebruikt kan worden.

Lees meer

Kruidenstempel massage

De kruidenstempelmassage is een Oost Aziatische massage die meer dan 2000 jaar oud is. Het is een onderdeel van de traditionele Thaise geneeskunde. Uit de kruiden komen geurende etherische oliën vrij die de ontspannende werking van deze massage verhoogt.

Lees meer

Hot Stone massage

Hot Stone massages bestaan al heel lang. Door het opleggen van stenen werden er al heel lang geleden kleine wonden of pijntjes verholpen. Voor therapeutische doeleinden werden de stenen echter meer in de Aziatische landen gebruikt.

Lees meer

Cupping (glascup techniek) massage

CuppingTherapie is een behandelwijze die zijn traditie vindt in Oosterse geneeswijzen en al duizenden jaren oud is. Vooral de traditionele Chinese geneeskunst maakten en maken nog steeds gebruik van deze behandelmethode in combinatie met kruiden en acupunctuur.

Lees meer

Voetreflex massage

De waarde van deze wellness-voetreflexmassage ligt vooral in de voorzorg. De energiestroom wordt geharmoniseerd, spanningen worden afgebouwd en stressreacties gebalanceerd. Daardoor wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd.

Lees meer

Dien Cham gezichts reflexzone massage

“Dien” betekent gezicht en “Cham” betekent acupunctuur in het Vietnamees. Deze methode werd door de Vietnamese professor Dr. Bùi Quoc Chau in gebruik genomen. Hij ontwikkelde een methode om niet met naalden maar met andere instrumenten de werking van acupunctuur te bereiken.

Lees meer

Nuad Thai voetmassage

Deze massage wordt in Thailand als traditioneel medicijn gebruikt. De massagetechnieken zijn over meerdere decennia ontwikkelt en je kunt er duidelijk Indische en Chinese invloeden in herkennen. Het gebruik van de houten massagestick komt uit Taiwan en de vele vormen van reflexzone-therapie uit onder andere India en Egypte.

Lees meer

Hot bamboo massage

De oorsprong van het masseren met bamboe stamt natuurlijk uit Azië. Maar toch staat de VS als koploper bij het vermarkten van deze Wellness-massage.

Lees meer

Balinese massage

De Balinese massage is een complete lichaamsmassage die een lange traditie kent. De Balinese massage bestaat uit een mix van strijk, kneed en strektechnieken. De spieren worden gestimuleerd waardoor lichaam en geest samenkomen in een nieuw gevoel van harmonie.

Lees meer

Oorkaars behandeling

De oorkaarsbehandeling is een oeroude warmteremedie die in alle oude culturen bekend was. Het is een handgemaakte, holle kaars uit bijenwas die langzaam smeult, warmte uitstraalt en een aangenaam en rustgevend geruis in het oorkanaal doet galmen. Vandaar haar uiterst relaxerende werking.

Lees meer

Pijat Kepala & Bahu

Traditionele Indonesische hoofd-, nek- en schouder- massage. Voor een gevoel van rust en diepe ontspanning. Deze massage wordt zittend gegeven. Daarom duurt de massage niet langer dan 30 minuten. Er kan met olie of haarmaskers gewerkt worden. Naar wens kan dit ook weggelaten worden.

Lees meer

“Touch by scent“ massage

Ga mee met mij op deze geurreis en massage die speciaal ontwikkelt is om stress te reduceren, het immuunsysteem te onderbouwen, ontstekingsreacties gunstig te beïnvloeden en het lichaam in balans te brengen.

Lees meer

Wellness Breußmassage

De breußmassage kan mensen met rugpijn helpen. De Breußmassage is een fijngevoelige energetische rugmassage die psychische, energetische en lichamelijke blokkades opheft.

Lees meer